KÄYTTÖEHDOT

Viimeksi päivitetty:  2022-10-04

1 . Johdanto

Tervetuloa  Lukla Oy :öön  (”Yritys”, ”me”, ”meidän”, ”me”)!

Nämä Palveluehdot (”Ehdot”, ”Palveluehdot”) säätelevät  Lukla Oy  :n ylläpitämän  ravintolalukla.fi -sivustomme (yhdessä tai erikseen ”Palvelu”) käyttöä .

Tietosuojakäytäntömme säätelee myös Palvelumme käyttöä ja selittää, kuinka keräämme, suojaamme ja paljastamme tietoja, jotka johtuvat verkkosivujemme käytöstä.

Sopimuksesi kanssamme sisältää nämä ehdot ja tietosuojakäytäntömme (”Sopimukset”). Hyväksyt, että olet lukenut ja ymmärtänyt Sopimukset ja sitoudut noudattamaan niitä.

Jos et hyväksy (tai et pysty noudattamaan) sopimuksia, et voi käyttää Palvelua, mutta ilmoita siitä meille sähköpostitse ,  jotta voimme yrittää löytää ratkaisun. Nämä ehdot koskevat kaikkia vierailijoita, käyttäjiä ja muita, jotka haluavat käyttää Palvelua.

2 . Viestintä

Käyttämällä Palveluamme hyväksyt uutiskirjeiden, markkinointi- tai promootiomateriaalien ja muiden lähettämiemme tietojen tilaamisen. Voit kuitenkin kieltäytyä vastaanottamasta meiltä mitään tai kaikkia näistä ilmoituksista seuraamalla tilauksen peruutuslinkkiä tai lähettämällä sähköpostia .

3 . Kilpailut, arvonnat ja promootiot

Palvelun kautta saataville tarjottuihin kilpailuihin, arvontoihin tai muihin promootioihin (yhteisesti ”kampanjat”) voidaan soveltaa näistä käyttöehdoista erillisiä sääntöjä. Jos osallistut kampanjoihin, lue sovellettavat säännöt sekä tietosuojakäytäntömme. Jos Kampanjan säännöt ovat ristiriidassa näiden palveluehtojen kanssa, promootiosääntöjä sovelletaan.

4 . Sisältö

Tästä Palvelusta tai sen kautta löydetty sisältö on  Lukla Oy :n omaisuutta  tai sitä käytetään luvalla. Et saa jakaa, muokata, lähettää, käyttää uudelleen, ladata, lähettää uudelleen, kopioida tai käyttää mainittua Sisältöä kokonaan tai osittain kaupallisiin tarkoituksiin tai henkilökohtaisen hyödyn saamiseksi ilman meiltä etukäteen saatua kirjallista lupaa.

5 . Kielletyt käyttötavat

Voit käyttää Palvelua vain laillisiin tarkoituksiin ja Ehtojen mukaisesti. Sitoudut olemaan käyttämättä Palvelua:

0.1. Millä tahansa tavalla, joka rikkoo sovellettavia kansallisia tai kansainvälisiä lakeja tai määräyksiä.

0.2. Alaikäisten hyväksikäyttöä, vahingoittamista tai yrittämistä millään tavalla hyödyntää tai vahingoittaa millään tavalla altistamalla heidät sopimattomalle sisällölle tai muuten.

0.3. Mainos- tai myynninedistämismateriaalin välittäminen tai lähettäminen, mukaan lukien kaikki ”roskaposti”, ”ketjukirje”, ”roskaposti” tai mikä tahansa muu vastaava tarjous.

0.4. Esiintyä tai yrittää esiintyä yrityksenä, yrityksen työntekijänä, toisena käyttäjänä tai jonakin muuna henkilönä tai yhteisönä.

0.5. Millä tahansa tavalla, joka loukkaa muiden oikeuksia tai jollakin tavalla on laitonta, uhkaavaa, vilpillistä tai haitallista tai liittyy mihinkään laittomaan, laittomaan, vilpilliseen tai haitalliseen tarkoitukseen tai toimintaan.

0.6. Osallistua mihin tahansa muuhun toimintaan, joka rajoittaa tai estää kenenkään palvelun käyttöä tai nauttimista tai joka meidän määrittelemämme mukaan voi vahingoittaa tai loukata yritystä tai Palvelun käyttäjiä tai saattaa heidät vastuuseen.

Lisäksi hyväksyt, että et:

0.1. Käytä Palvelua millä tahansa tavalla, joka voi estää, ylikuormittaa, vahingoittaa tai heikentää Palvelua tai häiritä toisen osapuolen palvelun käyttöä, mukaan lukien heidän kykynsä osallistua reaaliaikaisiin toimiin Palvelun kautta.

0.2. Käytä mitä tahansa robottia, hämähäkkiä tai muuta automaattista laitetta, prosessia tai keinoa päästäksesi palveluun mihin tahansa tarkoitukseen, mukaan lukien Palvelun materiaalin seuranta tai kopioiminen.

0.3. Käytä mitä tahansa manuaalista prosessia valvoaksesi tai kopioidaksesi mitä tahansa Palvelussa olevaa materiaalia tai mihin tahansa muuhun luvattomaan tarkoitukseen ilman kirjallista lupaamme.

0.4. Käytä mitä tahansa laitetta, ohjelmistoa tai rutiinia, joka häiritsee Palvelun asianmukaista toimintaa.

0.5. Ota käyttöön viruksia, troijalaisia, matoja, logiikkapommeja tai muuta materiaalia, joka on haitallista tai teknisesti haitallista.

0.6. Yrittää saada luvaton pääsyn, häiritä, vahingoittaa tai häiritä mitä tahansa Palvelun osaa, palvelinta, jolle Palvelu on tallennettu, tai mihin tahansa Palveluun yhdistettyyn palvelimeen, tietokoneeseen tai tietokantaan.

0.7. Hyökkäyspalvelu palvelunestohyökkäyksen tai hajautetun palvelunestohyökkäyksen kautta.

0.8. Ryhdy kaikkiin toimiin, jotka voivat vahingoittaa tai väärentää yrityksen luokitusta.

0.9. Muussa tapauksessa yritä häiritä palvelun asianmukaista toimintaa.

6 . Analytics

Saatamme käyttää kolmannen osapuolen palveluntarjoajia valvomaan ja analysoimaan Palvelumme käyttöä.

7 . Ei alaikäisten käytössä

Palvelu on tarkoitettu vain vähintään kahdeksantoista (18) vuoden ikäisten henkilöiden käyttöön. Käyttämällä Palvelua tai käyttämällä palvelua takaat ja vakuutat olevasi vähintään kahdeksantoista (18) vuotias ja sinulla on täysi valtuus, oikeus ja kyky tehdä tämä sopimus ja noudattaa kaikkia Ehtojen ehtoja. Jos et ole vähintään kahdeksantoista (18)-vuotias, sinulla on sekä Palvelun käyttö että käyttö kielletty.

8 . Immateriaaliomaisuus

Palvelu ja sen alkuperäinen sisältö (pois lukien käyttäjien tarjoama Sisältö), ominaisuudet ja toiminnallisuus ovat ja pysyvät  Lukla Oy :  n ja sen lisenssinantajien yksinomaisuutta. Palvelu on suojattu tekijänoikeus-, tavaramerkki- ja muilla laeilla sekä ulkomailla. Tavaramerkkejämme ei saa käyttää minkään tuotteen tai palvelun yhteydessä ilman  Lukla Oy :n kirjallista lupaa .

9 . Tekijänoikeuskäytäntö

Kunnioitamme muiden immateriaalioikeuksia. Käytäntömme on vastata kaikkiin väitteisiin, joiden mukaan Palveluun lähetetty sisältö loukkaa minkä tahansa henkilön tai yhteisön tekijänoikeuksia tai muita immateriaalioikeuksia (”loukkaus”).

Jos olet tekijänoikeuksien omistaja tai valtuutettu tekijänoikeuksien haltijan puolesta ja uskot, että tekijänoikeudella suojattua teosta on kopioitu tavalla, joka on tekijänoikeusloukkaus, lähetä vaatimuksesi sähköpostitse osoitteeseen   : ”Tekijänoikeusloukkaus” ja sisällytä vaatimukseen yksityiskohtainen kuvaus väitetystä loukkauksesta, kuten alla on kuvattu kohdassa ”DMCA:n ilmoitus ja menettely tekijänoikeusloukkausvaatimuksia varten”.

Sinut voidaan saattaa vastuuseen vahingoista (mukaan lukien kulut ja asianajopalkkiot), jos on annettu vääriä tietoja tai vilpillisiä väitteitä, jotka koskevat tekijänoikeuksiisi liittyvää Palvelussa ja/tai sen kautta löydettyä sisältöä.

10 . DMCA:n ilmoitus ja menettely tekijänoikeusloukkausvaatimuksia varten

Voit lähettää DMCA-lain (Digital Millennium Copyright Act) mukaisen ilmoituksen toimittamalla tekijänoikeusagentillemme seuraavat tiedot kirjallisesti (katso lisätietoja kohdasta 17 USC 512(c)(3):

0.1. tekijänoikeuden haltijan puolesta valtuutetun henkilön sähköinen tai fyysinen allekirjoitus;

0.2. kuvaus tekijänoikeudella suojatusta teoksesta, jota väität loukatun, mukaan lukien sen sijainnin URL-osoite (eli verkkosivun osoite), jossa tekijänoikeudella suojattu teos on olemassa, tai kopio tekijänoikeudella suojatusta teoksesta;

0.3. URL-osoitteen tai muun tietyn sijainnin tunnistaminen Palvelussa, jossa väitetyksesi loukkaava materiaali sijaitsee;

0.4. osoitteesi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi;

0.5. lausuntosi siitä, että uskot vilpittömästi, että kiistanalainen käyttö ei ole tekijänoikeuden omistajan, sen edustajan tai lain valtuuttamaa;

0.6. antamasi lausunto väärästä valasta rangaistuksena siitä, että yllä olevat tiedot ilmoituksessasi ovat oikein ja että olet tekijänoikeuksien omistaja tai valtuutettu toimimaan tekijänoikeuksien omistajan puolesta.

11 . Virheilmoitus ja palaute

Voit ilmoittaa meille joko suoraan osoitteeseen   tai kolmannen osapuolen sivustojen ja työkalujen kautta, jotka sisältävät tietoja ja palautetta virheistä, parannusehdotuksista, ideoista, ongelmista, valituksista ja muista Palveluumme liittyvistä asioista (”Palaute”). Ymmärrät ja hyväksyt, että: (i) et saa säilyttää, hankkia tai puolustaa mitään immateriaalioikeuksia tai muita oikeuksia, omistusoikeuksia tai etuja Palautteeseen tai siihen; (ii) Yrityksellä voi olla Palautteen kaltaisia ​​kehitysideoita; (iii) Palaute ei sisällä luottamuksellisia tietoja tai omistusoikeudellisia tietoja sinulta tai miltään kolmannelta osapuolelta; ja (iv) Yrityksellä ei ole minkäänlaista palautteen luottamuksellisuutta koskevaa velvoitetta. Mikäli Palautteen omistusoikeuden siirto ei ole mahdollista sovellettavien pakottavien lakien vuoksi, annat Yritykselle ja sen tytäryhtiöille yksinomaisen, siirrettävän, peruuttamattoman, maksuttoman, alilisensoitavan,

12 . Linkit muille web-sivustoille

Palvelumme voi sisältää linkkejä kolmansien osapuolien verkkosivuille tai palveluihin, jotka eivät ole  Lukla Oy :n omistuksessa tai hallinnassa .

Lukla Oy  ei valvo minkään kolmannen osapuolen verkkosivustojen tai palveluiden sisältöä, tietosuojakäytäntöjä tai käytäntöjä eikä ota niistä vastuuta. Emme takaa minkään näiden tahojen/henkilöiden tai heidän verkkosivustojensa tarjouksia.

Esimerkiksi kuvatut  käyttöehdot  on luotu käyttämällä  PolicyMaker.io -verkkosovellusta , joka on ilmainen verkkosovellus korkealaatuisten lakiasiakirjojen luomiseen. PolicyMakerin  käyttöehtojen generaattori  on helppokäyttöinen ilmainen työkalu erinomaisen vakiokäyttöehtomallin luomiseen verkkosivustolle, blogiin, verkkokauppaan tai sovellukseen.

TUNNUSTAT JA HYVÄKSYT, ETTÄ YRITYS EI OLE VASTUUSSA TAI VASTUULLISESTI SUORRAAN TAI EPÄSUORAAN MISTÄÄN VAHINGOISTA TAI tappioista, JOTKA AIHEUTTAA TAI VÄITTEETTÄÄN AIHEUTTAMAAN GHAVAN TAI PALVELUN YHTEYDESSÄ YHTEISÖN AIHEUTTAMALLA ON KÄYTTÖÖN. TÄLLAINEN KOLMANSIEN OSAPUOLEN VERKKOSIVUSTO TAI PALVELUT.

Suosittelemme LUKEMAA KOLMANSIEN OSAPUOLEN VERKKOSIVUSTOJEN TAI PALVELUJEN PALVELUEHDOT JA TIETOSUOJAKÄYTÄNNÖT, JILLÄ KÄYTÄT.

13 . Takuun vastuuvapauslauseke

YRITYS TARJOAA NÄMÄ PALVELUT ”SELLAISENAAN” JA ”SAATAVILLA” PERUSTEELLA. YRITYS EI ANNA MINKÄÄN LÄHTEISTÄ NIMENOMAISTA TAI OLUETTUA TAKUUTA PALVELUJEN TOIMINNASSA TAI NIIHIN SISÄLLYTETTÄ TIEDOT, SISÄLLÖT TAI AINEISTOT. HYVÄKSYT NIMENOMAISESTI, ETTÄ KÄYTTÄSI NÄITÄ PALVELUJA, NIIDEN SISÄLTÖÄ JA KAIKKI MEILTÄ SAATUT PALVELUT TAI TAVARAT ON AINOASTAAN OMALLA VASTUULLASI.

YRITYS TAI KUKAAN YHTIÖN YHTEISTYÖN LIITTYVÄ HENKILÖ EI ANNA MITÄÄN TAKUITA TAI ESITYSTÄ PALVELUJEN TÄYDELLISYYDEN, TURVALLISUUDEN, LUOTETTAVUUDEN, LAATUUN, TARKKUUDUN TAI SAATAVUUDEEN. YHTIÖ TAI KUKAAN YHTIÖN YHTEISTYÖN LIITTYVÄT EIVÄT RAJOITA EDELLÄ RAJOITTAMATTA EIVÄT VASTAA TAI TAKAA, ETTÄ PALVELUT, NIIDEN SISÄLTÖ TAI PALVELUIDEN KAUTTA SAADUT PALVELUT TAI TAVARAT OVAT TARKKOJA, YHTEISTÄ, LUOTETTAVAA TAI LUOTETTAVAmpaa. ETTÄ PALVELUT TAI PALVELIN, JOKA TEKEE SEN KÄYTETTÄVISSÄ, OVAT VIRUKSISTA TAI MUISTA HAITALLISISTA OSISTA TAI ETTÄ PALVELUT TAI MIKKI PALVELUIDEN KAUTTA SAATUT PALVELUT TAI TAVARAT TÄYTÄVÄT MUUTOIN TARPEETTASI.

YRITYS KIISTÄÄ TÄMÄN KAIKKI MITEN NIMENOMAISET TAI OLUETUT, LAKISÄÄTEISET TAI MUUT TAKUUT, MUKAAN LUKIEN MUTTA EI RAJOITTUMAT TAKUUT MYYNTIKELPOISUUDESTA, OIKEUKSIEN LOUKKAMATTOMUKSESTA JA OSAPUOLISUUDESTA.

EDELLINEN EI VAIKUTTA TAKUIHIN, JOITA EI VOI POISsulkea TAI RAJOITTAA SOVELLETTAVAN LAIN MUKAISESTI.

14 . Vastuun rajoitus

PITÄÄ MEIDÄT JA TOIMINNAT, JOHTAJAT, TYÖNTEKIJÄT JA AGENTUURIT VAARATTOMASSA MITÄÄN EPÄSUORISTA, RANGAISTUVISTA, ERIKOISISTA, SATUNNAISISTA TAI VÄLILLISISTÄ VAHINGOISTA (MUTTA MUKAAN ITALIAAN JA VÄLILLISISTÄ VAHINGOISTA) OIKEUDENKÄSITTELY JA VÄLIMIES TAI OIKEUDENKÄYTÖSSÄ TAI VALITUKSESSA, JOS ON KÄYTETTÄVÄ, ONKO OIKEUDENKÄYNTI TAI VÄLIMIES ALOITETTU TAI SOPIMUSTOIMINNASSA, HUOMIOITTAMISESSA TAI MUUN OIKEUDENKÄYTÖSTÄ TAI MUUN SOPIMUSTA TOIMINTAAN RAJOITUKSETTA MITÄÄN TÄSTÄ SOPIMUKSESTA JOHTAVAA HENKILÖVAHINGOSTA TAI OMAISUUDEN VAHINGOISTA KOSKEVIA VAATIMUKSIA SEKÄ SINÄ RIKKOMISTASI LIITTOVALTION, OSAVALTION TAI PAIKALLISIA LAINSÄÄDÖKSIÄ, SÄÄSTÖJÄ, SÄÄNTÖJÄ TAI MÄÄRÄYKSIÄ, JOKA TAPAHTUU VARTEN YHTIÖN MÄÄRÄYKSESSÄ. . PAITSI LAIN KIELLETTYÄ, JOS YHTIÖN OSALTA ON VASTUU, SE RAJOITETTAAN TUOTTEISTA JA/TAI PALVELUISTA MAKSETTUUN SUMMAAN, EIKÄ MISSÄÄN TILANTEESSA EI OLE VÄLILLISET TAI RANGAISTUKSIA VAHINGOT. JOTKUT OSAVALTIOT EIVÄT SALLI RANGAISTUSTEN, SATUNNAISTEN TAI SEURANTAISTEN VAHINGON POISTAMISTA TAI RAJOITTAMISTA, JOTEN EDELLINEN RAJOITUS TAI POISTAMINEN EI EHKÄ KOSKE SINUA.

15 . Irtisanominen

Voimme lopettaa tai keskeyttää tilisi ja estää pääsyn Palveluun välittömästi, ilman ennakkoilmoitusta tai vastuuta, oman harkintamme mukaan mistä tahansa syystä ja rajoituksetta, mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, Ehtojen rikkominen.

Jos haluat lopettaa tilisi, voit yksinkertaisesti lopettaa Palvelun käytön.

Kaikki Ehtojen määräykset, jotka luonteensa vuoksi säilyvät irtisanomisen jälkeen, pysyvät voimassa myös irtisanomisen jälkeen, mukaan lukien rajoituksetta omistussäännökset, takuun vastuuvapauslausekkeet, korvaukset ja vastuun rajoitukset.

16 . Sovellettava lainsäädäntö

Näihin ehtoihin sovelletaan ja niitä tulkitaan  Suomen lakien mukaisesti , jota sovellettavaa lakia sovelletaan sopimukseen ottamatta huomioon sen lainvalintasäännöksiä.

Jos emme pysty panemaan täytäntöön jotakin näiden Ehtojen oikeutta tai määräystä, sitä ei pidetä kyseisistä oikeuksista luopumisena. Jos tuomioistuin katsoo jonkin näiden Ehtojen ehdon pätemättömäksi tai täytäntöönpanokelvottomaksi, näiden Ehtojen muut määräykset pysyvät voimassa. Nämä ehdot muodostavat koko sopimuksen meidän välillämme palvelustamme ja korvaavat ja korvaavat kaikki aikaisemmat sopimukset, joita meillä on ollut välillämme Palvelusta.

17 . Muutoksia palveluun

Pidätämme oikeuden peruuttaa tai muuttaa Palvelumme ja mitä tahansa Palvelun kautta tarjoamaamme palvelua tai materiaalia oman harkintamme mukaan ilman erillistä ilmoitusta. Emme ole vastuussa, jos palvelusta tai sen osa ei jostain syystä ole käytettävissä milloin tahansa tai jonakin ajanjaksona. Voimme ajoittain rajoittaa pääsyn joihinkin Palvelun osiin tai koko Palveluun käyttäjille, mukaan lukien rekisteröidyt käyttäjät.

18 . Muutokset ehtoihin

Voimme muuttaa ehtoja milloin tahansa julkaisemalla muutetut ehdot tälle sivustolle. Sinun vastuullasi on tarkistaa nämä ehdot säännöllisesti.

Jos jatkat alustan käyttöä tarkistettujen ehtojen julkaisemisen jälkeen, hyväksyt muutokset ja hyväksyt ne. Sinun odotetaan tarkistavan tämän sivun usein, jotta olet tietoinen kaikista muutoksista, koska ne sitovat sinua.

Jatkamalla Palvelumme käyttöä sen jälkeen, kun muutokset ovat tulleet voimaan, sitoudut noudattamaan tarkistettuja ehtoja. Jos et hyväksy uusia ehtoja, sinulla ei ole enää oikeutta käyttää Palvelua.

19 . Luopuminen ja erotettavuus

Yrityksen luopumista mistään ehdoissa esitetystä ehdosta tai ehdosta ei pidetä jatkossa tai jatkuvana luopumisena kyseisestä ehdosta tai mistä tahansa muusta ehdosta tai ehdosta luopumiseksi, ja jos yritys epäonnistuu Ehtojen mukaisen oikeuden tai ehdon puolustamisessa ei tarkoita luopumista tällaisesta oikeudesta tai määräyksestä.

Jos tuomioistuin tai muu toimivaltainen tuomioistuin katsoo jonkin Ehtojen ehdon jostain syystä pätemättömäksi, laittomaksi tai täytäntöönpanokelvottomaksi, kyseinen määräys poistetaan tai rajoitetaan siihen vähimmäismäärään, että muut Ehtojen määräykset pysyvät täysin voimassa. ja vaikutus.

20 . Tunnustus

KÄYTTÄMÄLLÄ PALVELUA TAI MUITA TARJOTTAMME PALVELUJA HYVÄKSYY, ETTÄ OLET LUKENUT NÄMÄ PALVELUEHDOT JA HYVÄKSYN NIITÄ.

21 . Ota meihin yhteyttä

Lähetä palautteesi, kommenttisi, teknisen tuen pyyntösi sähköpostitse: .